0 προϊόντα

Η Επιχείρηση

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1981

Ιδρύεται η «SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ» από τον Βασίλειο Εμμ. Λιάκο ως μια μικρή ξυλουργική βιοτεχνία στο Ίλιον Αττικής, σε ιδιόκτητο χώρο 150 μ2.
1982

Προσανατολίζεται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας με εξειδίκευση στο ατόφιο ξύλο. Ήδη, από αυτό το έτος, πρωτοπορώντας στην Ελληνική αγορά, άρχίζει να διαθέτει πόρτες επίπλων κουζίνας από ατόφιο ξύλο στην αγορά και το όνομα «ΛΙΑΚΟΣ» καθιερώνεται στην συνείδηση των επαγγελματιών του κλάδου ως συνώνυμο της ποιότητος και της συνέπειας. Τα προϊόντα διατίθενται στην αγορά τόσο στην λιανική (ολοκληρωμένα συστήματα επίπλων κουζίνας και ντουλάπας υπνοδωματίου) μέσω δικτύου εκθέσεων της εταιρείας όσο και στην χονδρική (πόρτες επίπλων κουζίνας) μέσω επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.
1987

Η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 μ2 εστεγασμένου χώρου, στις Αχαρνές Αττικής όπου ευρίσκεται μέχρι και σήμερα.
1990

Δημιουργεί πλήρως οργανωμένο Βαφείο που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους , τον εμπλουτισμό των διαθεσίμων χρωμάτων και τύπων βαφής αλλά και την σημαντική μείωση του χρόνου παραδόσεως.
1993

Τα προϊόντα της επιχειρήσεως (πόρτες επίπλων, κουτιά, ολοκληρωμένες λύσεις) απευθύνονται και σε επαγγελματίες του κλάδου (που καθ’ οιονδήποτε τρόπο ασχολούνται με την κατασκευή ή εμπορία επίπλων κουζίνας και ερμαρίων υπνοδωματίων).
1994

Πραγματοποιούνται οι πρώτες εξαγωγές προϊόντων σε Ιαπωνία και Ανατολική Ευρώπη.
1995

Στα προϊόντα της εταιρείας προστίθενται έπιπλα λουτρού υψηλής ποιότητος που γίνονται γνωστά με την εμπορική ονομασία “Loussen”.
1998

Υλοποιείται ευρύ πρόγραμμα ανανέωσης και συμπλήρωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού. Από το έτος αυτό η άνοδος της «SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ» είναι εντυπωσιακή. Αναπτύσσεται το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σύστημα «ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ» για την παραγωγή των πάσης φύσεως κύβων και δίνεται πλέον η δυνατότητα να προώθησει στην αγορά την καινοτόμο ιδέα της «ολοκληρωμένης λύσης-πακέτο» για τα έπιπλα κουζίνας και τις ντουλάπες υπνοδωματίων.
2000

Η επιχείρηση πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά, εκπονεί το ειδικό λογισμικό “LiakosVeltiston” για την κοστολογική διαχείριση των προσφορών ή παραγγελιών εκ μέρους των επαγγελματιών πελατών της οι οποίοι έτσι αποκτούν πλήρη πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς του τιμοκαταλόγου.
2017

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σήμερα η οικογενειακή μας επιχείρηση κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με πελάτες-συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Διαθέτει επαρκή και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παράγει προϊόντα υψηλής και σταθερής ποιότητος που απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά καί ιδιώτες, έχουν καταξιωθεί στην αγορά και συνοδεύονται από πολυετή γραπτή εγγύηση!
Θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και να προσαρμόζεται με ευελιξία στις απαιτήσεις της αγοράς.

Η οργάνωση, η αξιοπιστία και η συνέπεια της επιχειρήσεώς μας «SYLKO-ΛΙΑΚΟΣ» αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΕΔΡΑ

Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458,
Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
Δευτέρα ως Παρασκευή: 08.30 - 15.00
210-2441443 * 6974-256445 (08:00 - 20:00)
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προ επισκέψεως να προηγείται τηλεφώνημα.

0 προϊόντα
  • Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458
  • Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
  • 210-2441443 * 6974-256445 (08:00-20:00)